Csoki gyárlátogatás

Az a cég, akinek dolgozom, elég széles körű tevékenységet folytat. Számos esetben elég túlhajtott a tempó, hogy teljesíteni tudjuk az elvárt követelményt. Ugyanakkor, hálásak is a jó munkát, és sok kirándulást, csapat építő programokat szerveznek.

A programok

background-2554_1280Sok felé jártunk már. nyáron volt, hogy fürdeni mentünk valamerre, de olyan is előfordult, hogy túrázni mentünk. Persze nem kötelező, az jön, aki szeretne, és azt is hoz magával, akit akar. A következő kirándulás, biztosan sok mindenkit fog érdekelni, mert egy csoki gyárba megyünk, ahol megnézhetjük a gyárat, hogyan készül a csoki, a csomagolást, mindent, és a végén lesz lehetőségünk vásárolni is, kedvezményesen. Persze ez mindenkinek nagyon szimpatikus volt, még azon is elgondolkodtam, lehet, hogy elviszem, a nagy lányomat magammal. 13 éves, biztosan örülne egy ilyen kirándulásnak, pláne kettesben, apa, és öcsi nélkül.

Nekünk csak annyi a teendőnk, hogy elmenjünk az indulási pontra.

A cég elintéz mindent, a  buszbérléstől kezdve, a szervezést, mindent.

Jó hogy van ilyen lehetőség

Szeretem ezeket a kirándulásokat, hiszen egy hónapban egyszer csak megengedhetjük magunknak, hogy részt vegyünk egy ilyenen. Persze még olcsóbb is, mintha mi szeretnénk kocsival menni, hiszen itt osztódik a busz költsége, és csoportos kedvezmény is van.

Emlékszem, tavaly nyáron, az egyik élményfürdőbe mentünk így. Akkor nem is volt elég egy busz, mert azt olyan gyorsan megtöltöttük, hogy úgy döntött a cég, hogy rendel még egy buszt ettől a cégtől. Két buszt megtöltöttünk, rengeteg család utazott együtt. Egész napos program volt, az utazás kedvező volt, a parkolással nem nekünk volt gondunk, ami ilyenkor mindig keserves, és a belépő is kedvezményes volt, a csoport miatt.

Kevés lehetőség van arra, hogy közösen menjünk és pihenjünk, hiszen mindig dolgozunk, és rohanunk. Már nagyon várom, hogy vége legyen az iskolának, és a gyerekek is pihenjenek egy kicsit, mert eléggé el vannak már fáradva, ettől a mindennapos keléstől. Jó lesz végre nem rohanni, egyik iskolából a másikba, és a külön órákra.

Igaz, mi dolgozni fogunk, de ha munka után már én is haza mehetek, akkor az már nagy segítség lesz, nem pedig majd csak két óra múlva érek haza, teljesen fáradtan. Már olyan is előfordult, hogy elfelejtettünk a nagy kapkodásba elmenni az egyik órára.

Ez a gyárlátogatás is nagyon jó lesz, hiszen nem sok időm marad mostanában Lilire, pedig ő is igényelné, főleg a csajos programokat. Hamarosan jönnek a fiús témák is, amit apa és öcsi előtt nem lehet megbeszélni, viszont nagyon szeretném kialakítani azt, hogy legyen lehetősége kérdezni bátran. A buszon ülve, oda vissza, lesz 2 óránk arra, hogy jól kivesézünk minden csajos témát. Már alig várom, és közben veszünk magunkhoz, egy kis boldogság hormont is, persze ebből már a fiúknak is viszünk majd haza.