Motor kiállítás kontra csajos délután

Az egyik barátunk hobby szinten versenyez. Minden évben szoktak rendezni motoros kiállításokat, mivel ő is versenyez, így mindig kap rá meghívót. Idén megkérdezte, hogy nincs e kedvünk elmenni vele?.

Én annyira nem rajongok a motorokért, így mondtam Sanyinak, a páromnak, hogy menjenek el nyugodtan ketten. Először nem akart elmenni egyedül, és győzködött, hogy menjek el én is. Én meg csak magyaráztam neki, hogy ti úgy is jobban értetek hozzá, én meg lehet, hogy egy óra után unnám magamat, őket pedig úgy is érdekli sok minden, ami a motorral kapcsolatos.

Mindenki a maga útján

Végül sikerült rábeszélnem Sanyit, hogy menjenek el ketten a motoros kiállításra, bukósisakokat, meg minden féléket nézni, én pedig szerveztem magamnak csajos programot. Azt azért sokkal jobban fogom élvezni, mint hogy a kiállításon nézzem a motorokat, és hallgassam, melyik hogyan jár.

Pár nappal ezelőtt, mikor sikerült lemondanom a motoros kiállítást, felhívtam Anna barátnőmet, hogy lesz egy szabad napom, mi lenne, ha terveznénk valamit, ha szabaddá tudja tenni ő is magát aznapra. Szuper ötletnek találta, így gyorsan el is kezdett szervezkedni, hogy el cserélje az aznapi műszakját az egyik kollegájával. Majdnem nem talált maga helyett senkit, de végül az utolsó pillanatban sikerült megoldani a kérdést, így lett csajos délután.

Sokat gondolkodtunk, hogy mit fogunk majd csinálni, de nem akartuk agyon bonyolítani az egészet, így arra a következtetésre jutottunk, hogy majd kitaláljuk menet közben. Az biztos, hogy a fiúk 9 kor akarnak indulni, így utána már bárhová mehetünk majd.

Csajos nap

Már nagyon vártam, hogy találkozzunk Annával. Rég óta nem volt időnk arra, hogy nyugodtan beszélgessünk, mert vagy neki volt valami dolga, vagy nekem, vagy mind a ketten dolgoztunk.

Ami biztos, hogy ma senki nem fog főzni, így úgy döntöttünk, hogy az ebédünk, egy jó pizza lesz, a kedvenc helyünkön. Néha ide szoktunk beülni a barátokkal, ilyenkor mindenki hozza a párját, és jó kis pizzázás délutánt csapunk.

cake-178566_1280Végül mindenkinek jól sikerült a napja. Sanyiék este értek haza, még jó, hogy nem mentem el velük. Persze neki nagy élmény volt, mesélt minden félét, mit próbált fel, vagy éppen mire ülhetett fel. Jó volt hallgatni, ahogy mesélt, mint valami gyerek, aki éppen új játékot kapott. Szóhoz sem jutottam mellette, de nem is bánom.

Mi végül pizzáztunk, beültünk a moziba, egy csöpögős, szerelmes filmet megnézni, utána pedig még sétáltunk, és a kedvenc cukrászdánkba is betértünk. Így egyáltalán nem bánom, ha néha külön utakon járunk.